Tocana sarbeasca de porc din: fleica, unt, usturoi, ardei, sare, piper, ulei, vin, cimbru. Ingrediente: 800 g fleică de porc 50 g unt 1-2 legături usturoi verde 2 ardei iuţi 2-3 ardei capia sare grunjoasă piper negru şi roşu 3-4 linguri ulei de măsline 100 ml vin alb dulce cimbru uscat şi măcinat Mod […]
Tocana taraneasca cu carne de porc din: pulpa de porc, ulei, ceapa, ardei, morcovi, ciuperci, cartofi, piure de rosii, sare, piper, cimbru. Ingrediente: 500 g pulpă de porc 3-4 linguri ulei 2 cepe mari 2 ardei capia 5 morcovi 300 g ciuperci 6 cartofi 300 ml piure de rosii sare piper cimbru uscat Mod […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.