Reteta zilei: Tocanita de fasole cu carne de vita

Printeaza

Tocanita de fasole cu carne de vita din: vita, ceapa, sare, chili, fasole, rosii, sos de rosii, ardei.

 

Ingrediente:

  • 1 kg carne tocata de vită
  • ½ ceapa, tocata
  • ½ linguriță de sare
  • 1 lingura praf de chili
  • 1 cutie fasole cu chili
  • 1 cutie tocana de rosii
  • 1 cutie sos de tomate
  • 2 cutii ardei tocati

Mod de preparare:

Într-o tigaie mare gatiti carnea si ceapa la foc mediu cateva minute. Se scurge grăsimea.

Carnea se condimentează cu sare și chili si gatiti, amestecand timp de aproximativ 1 minut.

Adaugati fasole, roșii, sos de roșii și ardei.

Se aduce la fierbere și se reduce focul la mic.

Gatiti descoperit timp de 20-25 minute. Se serveste imediat.

 

Tocanita de fasole cu carne de vita

Tocanita_de_fasole_cu_carne_de_vita_04

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

 

Tocana sarbeasca de porc

Tocana sarbeasca de porc din: fleica, unt, usturoi, ardei, sare, piper, ulei, vin, cimbru. Ingrediente: 800 g fleică de porc 50 g unt 1-2 legături usturoi verde 2 ardei iuţi 2-3 ardei capia sare grunjoasă piper negru şi roşu 3-4 linguri ulei de măsline 100 ml vin alb dulce cimbru uscat şi măcinat   Mod […]

 

Tocana taraneasca cu carne de porc

Tocana taraneasca cu carne de porc din: pulpa de porc, ulei, ceapa, ardei, morcovi, ciuperci, cartofi, piure de rosii, sare, piper, cimbru. Ingrediente: 500 g pulpă de porc 3-4 linguri ulei 2 cepe mari 2 ardei capia 5 morcovi 300 g ciuperci 6 cartofi 300 ml piure de rosii sare piper cimbru uscat   Mod […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.