Tocanita de fasole rosie cu praz si cimbru din: fasole rosie, praz, ceapa, cimbru, patrunjel, ulei de masline, rosii, piper, ardei iute, apa, condimente, usturoi, ardei gras.
Ingrediente:
1 cutie fasole roșie
2 fire praz
1 ceapa
2 crengute de cimbru
1 lingura patrunjel
1 lingura ulei de masline
1-2 rosii sau 3-4 rosii cherry, taiate sferturi
1/4 linguriță de piper negru
1/4 ardei iute, tocat
1 cană apa
1/2 linguriță condimente, dupa gust
2 catei de usturoi
1/2 cană ardei gras
Mod de preparare:
Se toaca ingredientele, se încălzește uleiul într-o cratita potrivita la foc mediu, apoi se adauga usturoi, ceapa, ardeiul gras, piper negru, ardeiul iute, cimbrul si patrunjelul.
Reduceti focul la mic si sotati pentru aproximativ 4-5 minute.
Adăugați celelalte ingrediente, cu excepția apei și a fasolei.
Puneți capacul si gatiti inca 2-3 minute.
Dati focul la mediu, se adaugă fasolea si apa.
Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la mic și se fierbe timp de aproximativ 7-10 minute.
Tocanita de fasole verde cu bulion din: carne de porc, ceapa, fasole, rosii, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 500 g carne de porc o ceapă 450 g fasole verde congelată o conservă cuburi de roşii în bulion 3-4 fire pătrunjel sare piper Mod de preparare: Se taie carnea bucăţi şi se pun în oaia sub presiune. […]
Tocanita cu fasole si carne din: carne de porc, ceapa, morcov, fasole, ardei, rosii, ulei, sare, piper. Ingrediente: 500 g carne de porc o ceapă un morcov un ardei gras 500 g fasole păstăi 2 roşii foarte bine coapte 2 linguri ulei sare piper Mod de preparare: Carnea se taie cubulete şi se pune la […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.