Tocăniță de Fazan Aromată din: fazan, ceapa, morcovi, telina, vin rosu, bulion de pui, usturoi, ulei de masline, foi de dafin, cimbru, sare, piper. Tocănița de fazan este un preparat tradițional și rafinat, care combină savoarea cărnii de fazan cu aroma de pădure și legume proaspete. Această rețetă vă va ghida prin procesul de pregătire, […]
Reteta zilei: Tocanita de legume cu seminte de dovleac
PrinteazaTocanita de legume cu seminte de dovleac din: ulei de masline, fasole, pastarnac, praz, ardei gras, anghinare, seminte de dovleac, sos de soia, sare, piper.
Ingrediente:
- 2 linguri ulei de masline
- 675gr fasole congelata
- 4 radacini pastarnac, feliat
- 4 fire praz, feliat
- 1 ardei gras rosu, fara seminte, feliat
- 200gr spanac
- 2 conserve anghinare
- 4 lingurite seminte de dovleac
- sos de soia
- sare si piper
Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 180C. Adaugati uleiul intr-o cratita. Fierbeti fasolea in apa clocotita cu sare timp de 10 minute. Scurgeti si adaugati in cratita, impreuna cu pastarnacul, prazul, ardeiul, spanacul si anghinarele.
Acoperiti si gatiti 30-40 de minute.
Adaugati semintele si ssoul de soia. Asezonati cu sare si piper, dupa gust. Serviti imediat.
Tocanita de legume cu seminte de dovleac
Pofta buna!
Tocanita cu carne de miel din: carne de oaie sau miel, orez, linte, garam masala, nucsoara, seminte de mustar, pudra de coriandru, pudra de chimion, pudra de chili, ceapa, turmeric, rosii, ghimbir cu usutroi suc de limeta, frunze de coriandru, unt, sare. Este un preparat traditional din India care este foarte populara in timpul festivalelor, […]