Tocăniță de Rață cu Varză Roșie din: piept de rata, varza, ceapa, mere, usturoi, vin, otet, zahar, dafin, sare, piper, ulei. Tocănița de rață este o mâncareperfectă pentru zilele reci de iarnă sau pentru orice moment când simți nevoia de ceva sățios și plin de aromă. Această rețetă combină gustul unic al cărnii de rață […]
Reteta zilei: Tocanita de vinete cu coriandru
PrinteazaTocanita de vinete cu coriandru din: vinete, ulei de masline, seminte de mustar, ceapa verde, ciuperci, usturoi, ardei iute, pudra de chili, chimen, coriandru, turmeric, sare, rosii.
Ingrediente:
- 2 vinete mari
- 3 linguri ulei de masline
- 1/2 lingurita seminte de mustar
- 1 legatura ceapa verde, tocata
- 115gr ciuperci
- 2 catei usturoi
- 1 ardei iute, tocat
- 1/2 lingurita pudra de chili
- 1 lingurita chimen
- 1 lingurita coriandru
- 1/4 lingurita turmeric
- 1 lingurita sare
- 400gr rosii din conserva tocate
- 1 lingura coriandru tocat, pentru servire
Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 200C. Ungeti vinetele cu ulei, intepati din loc in loc si coaceti 30-35 de minute.
Intre timp, incalziti uleiul si gatiti semintele de mustar 2 minute.
Adaugati ceapa verde, ciupercile, usturoiul si chili pentru 5 minute.
Adaugati pudra de chili, chimenul, coriandrul, coriandrul, turmeric, sare si gatiti 3-4 minute.
Adaugati rosiile si gatiti 5 minute.
Curatati vinetele si pasati. Adaugati vinetele si coriandrul.
Aduceti la fierbere timp de 5 minute.
Serviti tocanita calda presarata cu coriandru.
Tocanita de vinete cu coriandru
Pofta buna!
Tocăniță de Fasole Roșie cu Chorizo
Tocăniță de Fasole Roșie cu Chorizo din: fasole rosie, chorizo, ceapa, usturoi, ardei, rosii in bulion, boia, chili, ulei de masline, sare, piper, coriandru. Tocănița de fasole roșie cu chorizo este un fel de mâncare robust, îmbogățit cu arome picante și ingrediente pline de savoare. Această rețetă aduce împreună textura bogată a fasolei roșii cu […]