Tofu cu Ghimbir și Sos de Soia din: tofu, ulei de susan, sos de soia, ghimbir, ceapa verde, usturoi, otet de orez, sare, piper, seminte de susan,frunze de coriandru. Această rețetă este inspirată din bucătăria asiatică, unde tofu-ul este o sursă populară de proteine pentru dieta vegetariană și vegană. Ghimbirul și sosul de soia adaugă […]
Reteta zilei: Tofu aromat
PrinteazaTofu aromat din: pasta de ghimbir cu usturoi, sos de soia, sos de ardei iute, sos de ardei iute rosu, suc de lamaie, pasta de tomate, praf de chimen, tofu.
Ingrediente:
- 1 lingurita pasta de ghimbir cu usturoi
- 2-3 lingurite sos de soia
- 1 1/2 lingurita sos de ardei iute
- 1/2 lingurita sos de ardei iute rosu
- 1/2 lingurita suc de lamaie
- 1/2 lingurita pasta de tomate
- 1/2 lingurita praf de chimen
- 1 cutie tofu, feliata
Mod de preparare:
Se amesteca toate ingredientele, cu exceptia tofu. Ungeti tofu pe ambele parti cu amestecul de condiment.
Asezati intr-o tava si dati la cuptor la 180C pentru 15 minute.
Intoarceti si coaceti sip e partea cealalta. Serviti cu salata dupa preferinta.
Tofu aromat
Pofta buna!
Mapo Tofu Autentic: Istorie si Reteta Originala – Savoarea Tradițională în Bucătăria Ta
Mapo Tofu Autentic: Istorie si Reteta Originala – Savoarea Tradițională în Bucătăria Ta. Mapo Tofu este un renumit preparat din bucătăria Sichuan, China, cunoscut pentru gustul său intens și picant. Istoria acestui fel de mâncare este fascinantă și se întinde pe mai multe decenii. Originile Mapo Tofu sunt adesea atribuite unei femei din Chengdu, capitala […]
Rețetă delicioasă de orez negru cu legume și tofu
Rețetă Delicioasă de Orez Negru cu Legume și Tofu din orez negru, tofu, ceapa verde, morcov, ardei gras, mazare, ulei de susan, sos de soia, usturoi, sare, piper, seminte de susan. Orezul negru, cunoscut și sub numele de “orez interzis” sau “orez imperial”, este o varietate de orez cu o istorie bogată și o v