Steak de Ton la Grătar în Crustă de Susan din: fileuri de ton, seminte de susan, ulei de susan, sare, piper, lamaie, sos de soia. Descoperă rafinamentul și savoarea unui Steak de Ton, o rețetă care transformă un simplu file de ton într-o capodoperă culinară. Acest preparat combină textura unică și gustul bogat al tonului […]
Reteta zilei: Ton marinat la tigaie
PrinteazaTon marinat la tigaie din: ton, suc de lamaie, sos de soia, ulei de masline, ghimbir, oregano, patrunjel, usturoi, ulei de masline, piper.
- 2 fileuri de ton
- 6 lingurite suc de lamaie
- 6 lingurite sos de soia
- 3 lingurițe de ulei de măsline
- 1/4 linguriță ghimbir
- 1/4 linguriță oregano
- 1/4 lingurita patrunjel
- 1/4 linguriță usturoi
- 1 lingura ulei de masline
- piper
Mod de preparare:
Într-un castron, combinați sucul de lămâie, sosul de soia, uleiul de măsline, ghimbirul, oregano, pătrunjelul și usturoiul.
Amestecati bine.
Adaugati tonul într-o pungă de plastic care se inchide ermetic. Adăugați marinada, închideți strâns și agitati.
Se dă la frigider timp de 1 1/2 ore, rotindu-se periodic.
Scoateți din frigider și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Înveliți părțile laterale ale fripturilor cu piper negru.
Încălziți uleiul într-o tigaie. Rumeniti pestele timp de 2 minute pe fiecare parte.
Ton marinat la tigaie
Pofta buna!
Tartar de Ton cu Avocado din: ton, avocado, ceapa verde, ulei de susan, sos de soia, suc de lamaie, sare de mare, piper. Redescoperă tonul într-o prezentare de excepție cu acest tartar de ton răcoros, o rețetă care echilibrează perfect texturile delicate cu aromele orientale. Amestecul de ton proaspăt, avocado cremos, ceapă verde crocantă, îmbogățit […]
Oua Umplute cu Crema de Avocado și Ton
Oua Umplute cu Crema de Avocado și Ton din: oua, avocado, suc de lamaie, ton, maioneza, usturoi, sare, piper, frunze de patrunjel. Ingrediente: 6 ouă fierte tari 1 avocado matur 1 conservă de ton în apă (aproximativ 150g) 2 lingurițe de suc de lămâie proaspăt stors 2 linguri de maioneză 1 cățel de usturoi, zdrobit […]
Pofta buna!