Reteta zilei: Tort cu blat de cafea

Printeaza

Tort cu blat de cafea din: zahar, faina, cacao, praf de copt, bicarbonat, sare, oua, lapte, ulei, cafea, crema de vanilie.

 

Ingrediente:

  • 2 cesti zahăr
  • 1¾ cesti făină
  • 1¾ ceasca cacao
  • 1 linguriță praf de copt
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1/2 lingurita sare
  • 3 ouă
  • 1 ceasca lapte
  • ½ ceasca de ulei
  • 1 ceasca cafea fierbinte
  • crema de vanilie

Mod de preparare:

Se încălzește cuptorul la 170 C.

Combinați zahăr, făină, cacao, praf de copt, bicarbonats si sare într-un blender.

Tort cu blat de cafea

Într-un alt bol adăugați ouă, lapte, ulei și vanilie. Bateți până când se omogenizeaza.

Combinați ingrediente umede și uscate. Se adauga ultmima cafeaua.

Coaceti blatul la 170C timp de 30 de minute.

Lasati sa se raceasca si asamblati tortul cu crema de vanilie.

Tort cu blat de cafea

Dati la rece 2-3 ore, taiati si serviti.

Tort cu blat de cafea

Tort cu blat de cafea

Tort cu blat de cafea

Pofta buna!

 

 

 

 

 

 

Tort cu inghetata de cafea

Tort cu inghetata de cafea din: ciocolata, unt, zahar, oua, praf de copt, sare, vanilie, faina, cacao, frisca, lapte, lichior, nes. Ingrediente:   Pentru blat: 200 g ciocolată de menaj 50 g unt 150 g zahăr 3 ouă 1 linguriţă praf de copt 1 fiolă esenţă de vanilie 1 praf de sare 100 g făină […]

 

Tort cu fistic si cafea

Tort cu fistic si cafea din: faina, oua, fistic, zahar, unt, esenta de cafea. Ingrediente: Pentru un blat: 100 g făină 4 ouă 40 g fistic 150 g zahăr Pentru umplutură: 300 g zahăr pudră 60-100 ml apă 10 gălbenuşuri 400 g unt esenţă de cafea, după gust Pentru decor: fistic măcinat mai mare   […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.