Tortilla cu spanac și brânză din: oua, spanac, branza feta, ceapa rosie, ulei de masline, faina integrala, sare, piper. Această rețetă este bogată în proteine și fibre, iar făina integrală din tortilla adaugă carbohidrați complecși. Spanacul adaugă vitamine și minerale, iar brânza feta adaugă un gust delicios și o cantitate moderată de grăsimi sănătoase. Ingrediente: […]
Reteta zilei: Tortilla cu carne de porc si spanac
PrinteazaTortilla cu carne de porc si spanac din: uleide masline, porc, condimente, oua, tortilla, spanac, ceapa rosie, avocado, sos, limeta, sare de mare, piper.
Ingrediente:
- 2 linguri ulei de măsline
- 1 friptură de porc
- condimente, dupa gust
- 2 ouă
- 2 tortilla de porumb
- spanac, dupa gust
- ½ ceasca ceapă roșie feliată
- 1 avocado feliat
- ¾ ceasca sos, dupa preferinta
- 1 limeta, feliata
- sare de mare, după gust
- piper negru proaspăt măcinat, după gust
Mod de preparare:
Se încălzește 1 lingură ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Se condimentează friptura cu condimente, un vârf de sare și piper negru.
Gatiti friptura cate 5 minute pe fiecare parte. Pastrati apoi deoparte.
Între timp, se încălzește 1 lingură de ulei de măsline la foc mediu.
Prajiti oualele. Condimentati ouăle cu un vârf de sare și piper negru.
Feliați friptura. Împărțiți spanacul, ceapa, feliile de avocado și friptura între tortillas.
Adaugati deasupra ou.
Serviti cu sos si felii de limeta.
Tortilla cu carne de porc si spanac
Pofta buna!
Pofta buna!