Peste la Grătar cu Busuioc: O Mâncare Sănătoasă și Gustoasă din: fileuri de somon, ulei de masline, suc de lamaie, usturoi, busuioc, sare, piper, foi de dafin. Pestele la grătar cu busuioc este o rețetă simplă și delicioasă, care te va cuceri cu aromele sale proaspete și gustul sănătos. Cu o istorie îndelungată în bucătăria […]
Reteta zilei: Tortilla umpluta
PrinteazaTortilla umpluta din: tortilla, vita, condimente, apa, chimen, rosii, salata verde, sos de branza, sos taco, chips-uri tortilla, smantana, coriandru.
Poate te itnereseaza si Tortilla umplute cu carne de curcan
Ingrediente:
- 16 tortilla, 8 mari si 8 mici
- 2 kg carne de vită
- condimente, dupa gust
- 1 1/2 cani de apa
- 1 lingura de chimen
- roșii proaspete, taiate cubulete
- salata verde, tocata
- sos de brânză
- sos taco
- chips-uri tortilla
- smantana si coriandru, pentru servire
Mod de preparare:
Rumeniti carnea, apoi se adaugă condimentele, apa și chimen. Gatiti aproximativ 5 minute.
Ungeti tortillla mari si sos de branza, adaugati carnea aromata, salată și roșii, chips-uri, sos taco, apoi se adăuga cate o torilla mica si se aduna marginile, invelind astfel toata umplutura.
Incalziti o tigaie mare si adaugati tortilla, apoi presati pentru a se lipi. Gatiti 2-3 minute pe fiecare parte.
Opriti focul, se taie în jumătate și se servește cu smantana, coriandru si sos taco.
Tortilla umpluta
Pofta buna!
Istoria Bucatariei Grecesti: Originile Bucătăriei Grecești, Evolutie, Preparate de baza in Bucataria Greceasca. Bucătăria grecească este un amalgam vibrant de gusturi, istorie și mitologie, reflectând o cultură bogată și o istorie plină de evenimente. Acest articol explorează cum tradițiile culinare grecești s-au dezvoltat de-a lungul mileniilor, integrând elemente mitologice și adaptându-se la influențe externe pentru […]
Nu ma omor dupa reteta asta
Sincera sa fiu nici mie nu-mi place reteta de tortilla