Reteta zilei: Turte cu fulgi de ovaz

Printeaza

Turte cu fulgi de ovaz din: fulgi de ovaz, sirop de zahar, miere, unt nesarat, faina, zahar brun si sare.

Turte cu fulgi de ovaz

Turte cu fulgi de ovaz

 

Ingrediente:

  • 250g fulgi de ovaz
  • 230g sirop de zahar
  • 20g miere
  • 250g unt nesarat moale
  • 140g faina
  • 175g zahar brun moale
  • 5g de sare

 

Mod de preparare:

Se incalzește cuptorul la 170 ° C. Se amesteca toate ingredientele intr-un bol mare pana se obtine aluat omogen. Intr-o tava de copt asezati hartie de copt. Turnati aluatul in tava. Coaceti timp de 30 de minute.

Turte cu fulgi de ovaz

Scoateti din cuptor si lasati sa se raceasca 5 minute. Transferati pe un platou mare, lasati sa se raceasca complet. Taiati si serviti.

Turte cu fulgi de ovaz

Turte cu fulgi de ovaz

Turte cu fulgi de ovaz

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.