Creveți cu Salsa de Mango. Acest fel de mâncare ușor, dar plin de arome, aduce un echilibru perfect între dulceața mango-ului și picantul condimentelor, oferind o experiență culinară tropicală de neuitat. Timp de preparare Pregătire: 15 minute Gătire: 10 minute Total: 25 minute Ingrediente Creveți (500 g) – decorticați și deveinați Mango (1 bucătă mare) […]
Reteta zilei: Turte cu fulgi de ovaz
PrinteazaTurte cu fulgi de ovaz din: fulgi de ovaz, sirop de zahar, miere, unt nesarat, faina, zahar brun si sare.
Ingrediente:
- 250g fulgi de ovaz
- 230g sirop de zahar
- 20g miere
- 250g unt nesarat moale
- 140g faina
- 175g zahar brun moale
- 5g de sare
Mod de preparare:
Se incalzește cuptorul la 170 ° C. Se amesteca toate ingredientele intr-un bol mare pana se obtine aluat omogen.
Intr-o tava de copt asezati hartie de copt. Turnati aluatul in tava. Coaceti timp de 30 de minute.
Scoateti din cuptor si lasati sa se raceasca 5 minute. Transferati pe un platou mare, lasati sa se raceasca complet.
Taiati si serviti.
Turte cu fulgi de ovaz
Pofta buna!
Tocăniță de gâscă cu legume – Carnea de gâscă este apreciată pentru gustul său intens, iar atunci când este gătită lent împreună cu legumele, rezultă o tocăniță savuroasă și fragedă. Ingrediente Carne de gâscă: 1,5 – 2 kg (pulpe și piept, dezosate sau nu, după preferință) Legume: 2 cepe mari, tocate 2 morcovi, feliați 2 […]