Vafe integrale cu miere, portocala si afine din: ouă, lapte batut, făină integrală de secară, păstaie de vanilie, praf de copt, zahăr, ulei, sare, banane, portocale, afine, miere. Ingrediente: 2 ouă 180 g lapte bătut 130 g făină integrală de secară 1/2 păstaie de vanilie 1 linguriţă praf de copt 50 g zahăr 2 linguri ulei un praf de sare 2 banane […]
Vafe cu cascaval si iaurt din: ouă, unt, praf de copt, iaurt, sare, caşcaval, făină. Ingrediente: 4 ouă 400 g unt 1 linguriţă praf de copt 150 g iaurt 1 praf de sare 150 g caşcaval ras circa 300 g făină Mod de preparare: Mixezi ouăle împreună cu sarea şi untul moale, la temperatura camerei. Adaugi iaurtul, caşcavalul ras, praful de […]
Numele acestor specialităţi ale patiseriei franceze, subţiri şi curbate, provine de la cuvântul francez pentru „ţiglă”, deoarece forma lor aminteşte de ţiglele roşii, care pot fi văzute şi astăzi pe clădiri vechi în Franţa. Acelaşi nume desemnează şi aluaturile coapte în forma unor coşuleţe sau boluri, care se umplu cu o budincă moale sau cu […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
N-am aparat de facut vafe. Dar vafele astea au iesit demential
Ce bine arata vafele astea
Fuuu, delicioase sunt vafele astea
Bune vafele astea!