Vin fiert cu portocala si anason din: portocale, cuişoare, portocale, vin roşu dulce, rom, anason stelat, baton scorţişoară, zahăr. Ingrediente: 2 portocale 50 cuişoare sucul de la 2 portocale 1 l vin roşu dulce 100 ml rom 2 bucăţi anason stelat 1 baton scorţişoară 100 g zahăr Mod de preparare: Se spală o portocală şi-se înfig în coajă cuişoare, având grijă să fie […]
Reteta zilei: Vin fiert
PrinteazaVin fiert din: vin rosu, zahar, ananas, cuisoare, cardamom, scortisoara, coaja de portocala, stelute de anason.
Ingrediente:
- 1 sticlă de vin roșu
- ¼ ceasca zahăr
- 1 lingura ananas
- 1 lingurita cuișoare
- 1 linguriță cardamom
- 2 batoane de scorțișoară
- 1 lingurita coaja de portocala uscata
- stelute de anason
Mod de preparare:
Amestecati impreuna condimentele și coaja de portocale și combinați într-un castron mic.
Adăugați vin, mirodenii și zahăr într-o oală.
Fierbeti timp de 20 de minute.
Serviti vinul cald.
Vin fiert
Savurati!
Poate te intereseaza si:
Ingrijirea si controlul vinului
Savurati!