Vinegreta cu mustar dijon din: sare, piper, otet, mustar dijon, ulei. Vinegreta este un sos sau dressing popular folosit în special pentru salate, cunoscut pentru gustul său echilibrat între aciditate și ulei. Vinegreta își are originile în bucătăria europeană, fiind un element de bază în special în bucătăria franceză. Compoziție Baza: Ulei și oțet (sau […]
Reteta zilei: Vinegreta cu aroma de capsuni
PrinteazaVinegreta cu aroma de capsuni din: capsuni, mustar dijon, otet balsamic, sare, ulei de masline.
Ingrediente:
- 8 căpșuni
- 1 lingură mustar Dijon
- 2 linguri oțet alb balsamic
- 1 praf sare
- 4 lingurițe de ulei de măsline
Mod de preparare:
Într-un blender, amestecați căpșunile, muștarul Dijon, oțetul balsamic și sarea până la omogenizare.
Incorporati ulei de măsline si continuati omogenizarea.
Transferati intr-un borcan si serviti cu salata sau depozitati la rece.
Vinegreta cu aroma de capsuni
Pofta buna!
Vinegreta cu Tabasco din: otet, usturoi, oregano, busuioc, tabasco, ulei de masline. Vinegreta cu Tabasco este o versiune inedită și plină de savoare a clasicului dressing de salată, care adaugă un strop de picant la orice fel de mâncare. Această variantă combină caracteristicile tradiționale ale unei vinegrete – o emulsie de ulei și oțet – […]
Vinegreta de avocado cu verdeata
Vinegreta de avocado cu verdeata din: avocado, smantana, usturoi, lamaie, sare, piper, tarhon, patrunjel, ceapa. Ingrediente: 1 pulpa de la 1 avocado 75 g smântână 1 căţel de usturoi zeama de la 1/2 lămâie o mână de tarhon, pătrunjel şi ceapă verde sare piper 1-2 linguri apă rece Mod de preparare: Intr-un tocător electric combină […]
Vinegreta de avocado cu usturoi
Vinegreta de avocado cu usturoi din: avocado, smantana, usturoi, lamaie, sare, piper, tarhon, patrunjel, ceapa. Ingrediente: 1 pulpa de la 1 avocado 75 g smântână 1 căţel de usturoi zeama de la 1/2 lămâie o mână de tarhon, pătrunjel şi ceapă verde sare piper 1-2 linguri apă rece Mod de preparare: Intr-un tocător electric combină pulpa […]