Reteta zilei: Vinegreta cu aroma de capsuni

Printeaza

Vinegreta cu aroma de capsuni din: capsuni, mustar dijon, otet balsamic, sare, ulei de masline.

Ingrediente: 

  • 8 căpșuni
  • 1 lingură mustar Dijon
  • 2 linguri oțet alb balsamic
  • 1 praf sare
  • 4 lingurițe de ulei de măsline

 

 

 

Mod de preparare:

Într-un blender, amestecați căpșunile, muștarul Dijon, oțetul balsamic și sarea până la omogenizare.

Vinegreta cu aroma de capsuni

Incorporati ulei de măsline si continuati omogenizarea.

Vinegreta cu aroma de capsuni

Transferati intr-un borcan si serviti cu salata sau depozitati la rece.

Vinegreta cu aroma de capsuni

Vinegreta cu aroma de capsuni

Vinegreta cu aroma de capsuni

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Vinegreta cu mustar dijon

Vinegreta cu mustar dijon din: sare, piper, otet, mustar dijon, ulei. Vinegreta este un sos sau dressing popular folosit în special pentru salate, cunoscut pentru gustul său echilibrat între aciditate și ulei. Vinegreta își are originile în bucătăria europeană, fiind un element de bază în special în bucătăria franceză. Compoziție Baza: Ulei și oțet (sau […]

Vinegreta cu Tabasco

Vinegreta cu Tabasco din: otet, usturoi, oregano, busuioc, tabasco, ulei de masline. Vinegreta cu Tabasco este o versiune inedită și plină de savoare a clasicului dressing de salată, care adaugă un strop de picant la orice fel de mâncare. Această variantă combină caracteristicile tradiționale ale unei vinegrete – o emulsie de ulei și oțet – […]

 

Vinegreta de avocado cu verdeata

Vinegreta de avocado cu verdeata din: avocado, smantana, usturoi, lamaie, sare, piper, tarhon, patrunjel, ceapa. Ingrediente: 1 pulpa de la 1 avocado 75 g smântână 1 căţel de usturoi zeama de la 1/2 lămâie o mână de tarhon, pătrunjel şi ceapă verde sare piper 1-2 linguri apă rece   Mod de preparare: Intr-un tocător electric combină […]

 

Vinegreta de avocado cu usturoi

Vinegreta de avocado cu usturoi din: avocado, smantana, usturoi, lamaie, sare, piper, tarhon, patrunjel, ceapa. Ingrediente: 1 pulpa de la 1 avocado 75 g smântână 1 căţel de usturoi zeama de la 1/2 lămâie o mână de tarhon, pătrunjel şi ceapă verde sare piper 1-2 linguri apă rece   Mod de preparare: Intr-un tocător electric combină pulpa […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.