Vinete coapte cu usturoi din: vinete, rosii, usturoi, cimbru, sare, piper. Ingrediente: 2 vinete 2 roşii 1 căţel de usturoi 4 fire cimbru sare piper Mod de preparare: Se încălzeşte cuptorul la 150°C. Se spală vinetele şi se taie în două pe lung. Roşiile se taie felii subţiri. Se curăţă şi se pisează usturoiul. […]
Vinete coapte cu pasta de tomate din: vanata, telina, rosii, ulei, ceapa, pasta de tomate, masline, otet, zahar, busuioc, salata verde, sare, piper. Ingrediente: o vânătă 2 peţioluri de ţelină 4 roşii mari o linguriţă ulei 2 cepe mici, tocate fin o lingură pastă de tomate 25 gr măsline verzi sare piper negru măcinat o lingură […]
Tagine de Vinete și Roșii: Deliciu Vegetarian cu Arome Orientale din: vinete, rosii, ceapa, usturoi, ulei de masline, boia de ardei, chimion, coriandru, curcuma, sare, piper, marar sau patrunjel. Este o opțiune culinară excepțională pentru cei care apreciază bucătăria vegetariană sau doresc să încerce ceva nou și exotic. Această rețetă combină gustul moale al vinetelor […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.