Vinete pane in sos de rosii din: ou, oregano, cimbru, busuioc, sare, piper, pesmet, pasmezan, vanata, ulei de masline, mozzarella, sos de rosii, paste.
Ingrediente:
1 ou
1 lingurita oregano uscat
1 lingura cimbru uscat
1 lingura busuioc proaspat tocat
1 lingurita sare
1 linguriță de piper negru
¾ ceasca pesmet
¼ cană parmezan ras
½ vanata feliata
¼ cana ulei de masline
120 gr mozzarella proaspata tăiată felii subțiri
2 cesti sos de rosii
paste pentru servire
Mod de preparare:
Se bate oul.
Într-un alt bol, combinati brânza cu oregano, cimbru, busuioc, sare, piper, pesmet si parmezan.
Dati feliile de vinata prin ou, apoi prin amestecul de pesmet.
Se încălzește uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mare mediu.
Se adauga feliile de vinete și gatiti timp de 3-5 minute pe fiecare parte.
Pe fiecare felie adaugati cate o felie de mozzarella.
Se reduce focul la mic și se acoperă cu sos de rosii.
Acoperiti cu un capac si gatiti timp de 10-15 minute, apoi presarati cu verdeata.
Risotto de legume cu vinete si rosii la gratar din: vanata, rosii cherry, ceapa, ulei de masline, orez, vin alb, supa de legume, parmezan, sare, piper. Ingrediente: 1 vânătă in jur de 250 g 120 g rosii cherry o ceapă 6 linguri ulei de măsline 320 g orez pentru risotto 120 ml vin alb un […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.