Vinete prajite cu mujdei din : vinete, ulei, usturoi, otet, marar. Ingrediente: 1 kg vinete proaspete 200 ml ulei 1 căpăţână de usturoi 20 ml oţet 1 legătură de mărar sare Mod de preparare: Se aleg vinete subţiri. Se curăţă de coajă şi se taie în rondele cu grosimea de circa 5 mm. Se înfierbântă […]
Salata de vinete prajite si naut din: boabe de năut în stare naturală (la conservă), usturoi, ulei de măsline, rucola, vinete, oţet balsamic, Tabasco, seminţe de coriandru, sare, piper. Ingrediente: 300 g rucola 300 g rodele de vinete 200 g de boabe de năut în stare naturală (la conservă) 3 căţei de usturoi 7 linguri de ulei de măsline 2 linguri […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.