Vinete umplute cu peste din: vinete, file de salau, ceapa verde, ardei capia, ulei, cascaval, sare, concentrat de legume, piper, lamaie. Ingrediente: 2 vinete 500 g file de şalău 1 legătură ceapă verde 3 ardei capia copţi 3-4 linguri ulei de măsline 3-4 felii caşcaval sare concentrat de legume piper roşu 1 lămâie Mod de […]
Vinete umplute cu nuca din: vinete, nuci, curcuma, coriandru, otet, sare. Ingrediente: 2 vinete mari ulei pentru prăjit sare 100 g nuci măcinate 1 căţel usturoi 1/2 linguriţă curcuma 1/2 linguriţă seminţe de coriandru 30 ml oţet din vin roşu puţin praf de ardei iuţi 170 ml apă Mod de preparare: Vinetele se taie felii […]
Vinete la cuptor cu rosii cherry din: vinete, rosii, usturoi, mozzarella, ulei, sare, piper, cimbru. Ingrediente: 2 vinete mari sau 3-4 mai mici 2-3 căţei de usturoi 200 g mozzarella 3-4 linguri ulei de măsline 250 g roşii cherry sare piper cimbru Mod de preparare: Vineţelele spală, se şterg şi se tale în felii […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Nu mi-ai placut niciodata, dar astea arata bine