Vinete umplute cu susan din: vinete, rosii, ardei, ceapa, usturoi, sare, piper, pasta de susan, ulei de masline. Ingrediente: 1 vânătă rosii ardei gras ceapa usturoi sare si piper pasta de susan ulei de masline Mod de preparare: Se spală 1 vânătă medie, se taie pe jumătate (dacă este mai mare se taie în […]
Vinete umplute cu feta din: vanata, castravete, dovlecel, rosii, masline, ceapa, branza feta, mascarpone, busuioc verde, sare, piper si ulei de masline. Ingrediente: o vânătă mare un castravete un dovlecel câteva roşii mici, cu pulpa tare câteva măsline o ceapă mică două linguri de mascarpone două felii de brânză feta busuioc verde sare piper ulei […]
Vinete umplute cu orez si branza din: vinete, orez, rosii uscate in ulei, masline, branza, ulei de masline, busuioc, dressing de iaurt si menta. Ingrediente: 4 vinete 225 g orez cu bobul lung 75 g roșii uscate in ulei 50 g masline negre 60 g brânză 30 ml ulei de masline 1 lingura de busuioc […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.