Steak de Carne de Vită cu Chimichurri Clasic din: carne de vita, ulei de masline, sare, piper, patrunjel, oregano, usturoi, ardei iute, otet de vin rosu. Experimentați un festin culinar cu un steak de carne de vită suculent, servit alături de un chimichurri clasic, plin de arome. Această rețetă vă oferă combinația perfectă între gustul […]
Reteta zilei: Vita aromata la cuptor
PrinteazaVita aromata la cuptor din: vita, piper, rozmarin, cimbru, oregano, boia de ardei, chimion, patrunjel, busuioc, praf de chili, usturoi.
Ingrediente:
- 1 bucată de friptură de vită
- Ingrediente marinata:
- boabe de piper
- rozmarin
- cimbru
- oregano
- boia de ardei
- chimion
- pătrunjel
- busuioc
- praf de chili
- 2 căței de usturoi tocat
Mod de preparare:
Se amestecă toate ingredientele pentru marinata si ungeti friptura.
Lasati la marinat timp de 20 minute. Dati friptura la cuptor la 180 C, timp de aproximativ 30 de minute.
Inveliti in folie de aluminiu și lăsati să se odihnească timp de 10 minute.
Taiati si serviti fierbinte, cu legume.
Vita aromata la cuptor
Pofta buna!
Steak de Carne de Vită cu Chimichurri Clasic
Steak de Vită cu Sos de Ciuperci
Steak de Vită cu Sos de Ciuperci din: steak de vita, sare, piper, ulei de masline, ciuperci, ceapa, usturoi, smantana, supa, untcartofi piure. Savurați fiecare mușcătură din acest steak de vită, servit cu un sos de ciuperci cremos și aromat, pentru o experiență culinară de neuitat. Acest fel de mâncare clasic este reinventat pentru a […]
Mie=-mi place sa fie mai facuta vita