Tajine de Vită cu Fasole Verde din: vita, fasole verde, ceapa, usturoi, rosii, ulei, chimen, paprika, sare, piper, coriandru, apa. Gătită lent pentru a asigura că fiecare ingredient își dezvăluie esența, această rețetă folosește carne de vită suculentă, fasole verde crocantă și un amestec îndrăzneț de condimente care îi conferă un caracter unic. Descoperă pașii […]
Reteta zilei: Vita marinata picanta, la tigaie
PrinteazaVita marinata picanta, la tigaie din: vita, arahide, usturoi, ceapa verde, ceapa, ardei iute, sare, piper alb, vin, ulei de susan, sos de soia, amidon, bicarbonat apa, zahar, sos de stridii, otet, ulei.
Ingrediente:
- 200 g carne de vită feliata
- 100 g arahide prăjite
- 2 căței de usturoi tocat
- 2 fire ceapa tocata
- ½ ceapa taiata in sferturi
- 4-5 ardei iuti uscati
marinata:
- 1 vârf de cuțit de sare
- piper alb
- 1 linguriță de vin
- 1 lingurita ulei de susan
- 1 linguriță sos de soia
- ½ linguriță de amidon
- ½ linguriță bicarbonat de sodiu
- 2 linguri de apă
- 1 linguriță zahar
- ½ linguriță sos de stridii
- 1 lingura otet
- ulei
Mod de preparare:
amestecă ingredientele pentru marinata intr-un bol si se adauga carnea.
Lasati la marinat timp de aproximativ 30 de minute.
Se adaugă 3 linguri de ulei într-un wok sau tigaie și se adaugă în carnea de vită.
Gatiti timp de 2 minute.
Scoateti din tigaie si pastrati deoparte.Scoateți o parte din uleiul din wok, lăsând aproximativ 1 lingura.
Adăugați ceapa, usturoi, ardei iute uscat, ceapa verde si gatiti timp de 30 de secunde.
incorporeaza carnea de vită și sosul. Gatiti inca 1 minut.
adaugă arahidele, restul de ceapa verde și mai gatiti 1 minut.
serveste preparatul cald.
Vita marinata picanta, la tigaie
Pofta buna!
Ce bine arata, balesc la poze :)))