Muşchi de vită pe pat de cartofi şi spanac din: muschi de vita, cartofi, spanac, ceapa verde, unt, ou, ulei, sare si piper. Ingrediente: 600 g muschi de vita 2 cartofi mari 500 g spanac 2 legaturi ceapa verde 50 g unt 1 ou 8 linguri ulei sare piper Mod de preparare: Curăţaţi spanacul, […]
Reteta zilei: Vita pe pat de chips-uri de cartofi cu topping de branza
PrinteazaVita pe pat de chips-uri de cartofi cu topping de branza din: carne de vita, condimente, ceapa, bere, topping de branza, cartofi, ulei de masline, sare, piper, rozmarin.
Ingrediente:
- 1 kg carne de vita, bucati
- 1-2 linguri condimente pentru carne de vita
- 1/2 ceapa, tocata
- 1 sticla de bere
- Topping de branza, dupa preferinta
chips-uri de cartofi:
- 3-4 cartofi
- Ulei de masline
- Sare
- Piper
- Rozmarin
Mod de preparare:
Combinati ceapa, condimente si bere intr-o oala. Adaugati carnea de vita si gatiti la foc mic pentru 4-6 ore.
Scoateti din oala si rupeti cu ajutorul a doua furculite.
Intre timp, curatati si taiati felii subtiri cartofii, spalati si uscati, aranjati intr-o tava, presarati sare, piper si rozmarin.
Dati la cuptor aproximativ 10 minute la 200C.
Aranjati chips-uri de cartofi intr-un vas termorezistent, adaugati un strat de carne de vita maruntita si branza.
Coaceti timp de 7-10 minute. Scoateti din cuptor, lasati sa se odihneasca, apoi serviti.
Vita pe pat de chips-uri de cartofi cu topping de branza
Pofta buna!
Frigărui de vită pe pat de cuşcuş
Frigărui de vită pe pat de cuşcuş din: carne de vita, cuscus, ardei gras, unt, patrunjel verde, concentrat de legume, vin rosu, otet balsamic, ulei, foi de dafin, chimion si piper. Ingrediente: 700 g carne de vita 250 g cuscus 1 ardei gras 2 linguri cu unt patrunjel verde 1 lingurita concentrat de legume pentru […]
Mi-ai facut pofta de asa ceva 🙂
Arata bine, vreau si eu