Reteta zilei: Vitel in sos de smantana

Printeaza

Vitel in sos de smantana din: faina, vitel, ulei de masline, ceapa, ciuperci, sherry, smantana, tarhon, sare, piper.

 

Ingrediente: 

  • 1 lingura faina
  • 4 fileuri carne de vitel
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 ceapa tocata
  • 150gr ciuperci, maruntite
  • 2 linguri sherry
  • 200ml smantana
  • 2 linguri tarhon tocat
  • sare si piper

 

 

Mod de preparare:

Puneti faina intr-un bol si adaugati sare si piper. Dati carnea de vitel prin faina.

vitel_in_sos_de_smantana

Incalziti ulei intr-o tigaie si gatiti ceapa si ciupercile timp de 5 minute.

Se adaugă carnea si gatiti aproximativ 1 minut pe fiecare parte. Se toarna sherry si gatiti 1 minut.

Scoateti carnea din tiaie si pastrati deoparte.

Se adauga smantana, tarhon si amestecati in tigaie. Gatiti ușor timp de 3-5 minute.

vitel_in_sos_de_smantana_02
Încorporati carna de vitel in tigaie si mai gatiti 1 minut.

Serviti imediat cu broccoli si paste.

vitel_in_sos_de_smantana_03

Vitel in sos de smantana

vitel_in_sos_de_smantana_03

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Retete Vitel

Vitel Tonnato – Delicatețe Italiană cu Gust Răcoritor

Vitel Tonnato – Delicatețe Italiană cu Gust Răcoritor din: carne de vitel, ceapa, usturoi, frunza de dafin, morcov, ulei de masline, sare, piper, ton in ulei, ansoa, galbenusuri de ou, capere, suc de lamaie, salata verde, lamaie, patrunjel. Vitel Tonnato este o rețetă italiană clasică care constă în carne de vitel subțire servită cu un […]

 

Retete Vitel

Vitel cu Sos Gorgonzola

Vitel cu Sos Gorgonzola din: carne de vitel, branza gorgonzola, smantana, unt, ulei de masline, sare, piper, frunze de busuioc.   Ingrediente: 4 felii de carne de vitel (cotlet sau mușchi de vitel) 200g brânză Gorgonzola 1 cană de smântână 2 linguri de unt 2 linguri de ulei de măsline Sare și piper, după gust […]

 

retete

Vitel Orloff – O Delicatesă Franțuzească cu Iz Rusesc: Rețetă clasică și delicioasă

Vitel Orloff – O Delicatesă Franțuzească cu Iz Rusesc: Rețetă clasică și delicioasă din: carne de vitel, sunca, branza gruyere, unt, ceapa, supa de pui, vin alb sec, sare, piper, ulei de masline, faina, frunze de patrunjel.   Ingrediente: 600g de carne de vitel, tăiată subțire 150g de șuncă, tăiată subțire 150g de brânză Gruyère, […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.