Ingrediente: 30 ml brandy 30 ml vermut sec 30 ml suc de portocale 10 ml sirop de rodii puţină cremă de mentă Mod de preparare: Se introduc toate ingredientele împreună cu cuburile de gheaţă într-un shaker şi se agită bine. Se serveşte într-un pahar înalt, fără picior.
Reteta zilei: Whisky cu aroma de espresso
PrinteazaWhisky cu aroma de espresso din: cafea, cacao, scortisoara, zahar pudra, smantana, lapte, lapte condensat, miere, whisky, vanilie.
- 1 linguriță cafea espresso
- 1 ½ linguri pudră de cacao
- ½ linguriță scorțișoară
- ¼ lingurița zahar pudră
- ¾ cana smantana
- ¾ ceasca lapte
- 1 cutie lapte condensat
- 1 linguriță miere
- 1 ½ cani whisky
- 1 ½ lingurițe esenta de vanilie
Mod de preparare:
Într-un bol mic, amestecați împreună espresso-ul, pudra de cacao, scorțișoara, zahărul pudră și 3 linguri de smântână.
Se amestecă până se omogenizeaza.
Turnați toate ingredientele rămase într-un bol mare, apoi adăugați amestecul de espresso.
Folosiți un blender si bateti timp de 20-30 de secunde până când amestecul se omogenizeza.
Turnați intr-o sticla si lasati peste noapte la rece.
Serviti rece!
Whisky cu aroma de espresso
Savurati!
poate iti place si:
Cocktail Whiskey Sling
Calitate – alcoolic Bază alcoolică – blended whiskey Pahar – tumbler mijlociu Categoria – Whiskey drinks Decoraţiune – o felioară de lămâie, o cireaşă roşie şi paie Se serveste la orice oră Ingrediente: 5-6 cl blended whiskey o linguriţă de zahăr pudră sucul de la o lămâie sifon După Singapore Sling […]
Savurati!