Zacusca de Fasole de Post: Rețetă Tradițională Românească, Sănătoasă și Ușor de Preparat din: fasole alba, gogosari, ceapa, suc de rosii, ulei de floarea soarelui, sare, piper, condimente. Descoperă rețeta autentică de zacusca de fasole de post, o specialitate românească bogată în arome. Află cum să prepari acest deliciu sănătos, cu informații complete despre calorii, […]
Reteta zilei: Zacusca delicioasa pentru iarna
PrinteazaZacusca delicioasa pentru iarna din: vinete, ardei gras, ceapa, rosii, suc de rosii, morcovi, sare, piper, boia de ardei.
Ingrediente:
- 3-4 vinete coapte
- 2 ardei grasi
- 3 cepe
- 3 roșii
- 200 de grame de suc de rosii
- 1-2 morcovi
- sare
- piper
- boia de ardei
Mod de preparare:
Se taie ceapa si se lasa sa se prajeasca 10-15 minute.
Adaugati ardei gras tocat, morcov ras, acoperiti si lasati sa fiarba aproximativ 15 minute.
Adaugați vinetele tocate, acoperiti si gatiti timp de inca 10 minute, amestecand din cand in cand.
Se adauga rosiile si se gateste pentru inca 30 de minute.
Adaugati sucul de tomate, boia de ardei și piper si se lasa la fiert pentru inca 20 de minute.
Depozitati in borcane si pastrati intr-un loc racoros.
Zacusca delicioasa pentru iarna
Pofta buna!
Zacusca de Ghebe – Rețeta gustoasa și Beneficii Nutriționale
Zacusca de Ghebe – Rețeta gustoasa și Beneficii Nutriționale din: ghebe, ardei capia, rosii coapte, ceapa, ulei de floarea soarelui, sare, piper, condimente. Ingrediente: Ghebe proaspete: 500g Ardei capia: 4 bucăți Roșii coapte: 5 bucăți Ceapă: 3 bucăți Ulei de floarea-soarelui: 100 ml Sare, piper și condimente după gust Mod de preparare: Spălați […]
Rețetă tradițională de Zacuscă de Fasole – Cum să faci cea mai bună zacuscă de fasole acasă
Rețetă tradițională de Zacuscă de Fasole – Cum să faci cea mai bună zacuscă de fasole acasă din: fasole boabe, ceapa, usturoi, rosii, ardei capia, ulei de floarea soarelui, pasta de tomate, sare, piper, otet de vin rosu. Ingrediente: 500g fasole boabe uscată (de preferat fasole albă) 2 cepe mari, tocate mărunt 3 căței […]