Retete arabesti: Supa de rosii cu scortisoara

Printeaza

Supa de rosii cu scortisoara din: rosii, ceapa, scortisoara, oua, vin, zahar, sare.

Ingrediente:Supa de rosii cu scortisoara

  • 1 kg roşii
  • 4 cepe
  • 1 linguriţă rasă de scorţişoară pisată
  • 3 ouă
  • 1 pahar vin alb
  • 3 linguriţe cu zahăr
  • sare

Mod de preparare:

Roşiile fără pieliţe se taie cubuleţe şi se pun la fiert în apă rece, împreună cu ceapa tăiată mărunt, zahărul, sarea şi scorţişoara. După ce au fiert, se trec printr-o sită şi se pun într-o oală cu apă rece, pe foc potrivit.

Se adaugă mai întâi gălbenuşurile amestecate cu vin fiert şi imediat albuşurile bătute spiumă, treptat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.