Retete arabesti: Tocana de miel

Printeaza

Tocana de miel din: pulpa de miel, praz, morcovi, telina, cartofi, faina, cuisoara, lamaie.

Ingrediente:Tocana de miel

  • 1 kg pulpă de miel
  • 3 fire praz
  • 5 morcovi
  • 1 telină
  • 6 cartofi
  • 1 lingură făină de grâu
  • 6 cuişoare
  • 1 lămâie

Mod de preparare:

Legumele se spală, se taie mărunt şi se fierb în apă sărată, în care s-au pus cuişoarele.

Se spumează de câte ori este nevoie şi se adaugă bucăţile de came, tăiate mărunt. Când carnea a fiert, se scoate şi se pune deoparte, la cald, la aburi, într-un vas acoperit.

Se strecoară supa şi se adaugă o lingură de făină şi puţină zeamă de lămâie. Se reintroduc bucăţile de came şi cratiţa se pune pe foc mic, să dea câteva clocote.

Se serveşte fierbinte.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.