Pacheţele de primăvarădin: ou, apa, ulei, faina, sare, ardei iute, morcov, ardei gras, ceapa verde, sos de soia, sos rosu chinezesc, sare si piper.
Ingrediente:
pentru aluat:
1 ou
150 ml apa
1 lingura ulei
faina cat cuprinde
sare
sau un pachet foi de placinta cumparat
pentru umplutura:
3 linguri ulei
1 ardei iute
1 morcov mediu
1 ardei gras rosu
2 legaturi ceapa verde
200 g muguri de soia
3 linguri sos de soia
1-2 linguri de sos rosu chinezesc
200 ml ulei pentru prajit
sare
piper
Mod de preparare:
Pentru început, se prepară legumele. Se încinge uleiul într-o tigaie mare şi se călesc foarte puţin legumele în această ordine: ceapa, ardeiul iute, morcovul şi ardeiul gras, tocate mărunt.
Se adaugă mugurii de soia şi sosurile.
Când sunt gata, se iau de pe foc, amestecând bine şi se condimentează cu piper şi sare, după gust.
Aluatul se prepară amestecând ingredientele de mai sus.
Odată frământat, el se ţine la frigider cam 30 de minute.
Când se scoate, se împarte în 8 şi fiecare parte se întinde în formă de pătrat.
Se pun pe unul din colţuri câte 3 linguriţe din compoziţie şi se rulează ca un pliculeţ, întâi partea cu compoziţia, apoi părţile laterale şi la sfârşit colţul opus.
Intr-o tigaie se încinge uleiul şi se prăjesc până devin aurii.
Se servesc ca atare, calde sau reci, cu sos picant sau dulce, după preferinţa fiecăruia.
Pachetele de primavara cu carne tocata din: ardei, ciuperci, taietei asiatici, ulei, carne tocata de vita, coriandru, ghimbir, sos de soia, sare, piper, aluat pentru pachetele de primavara, ou. Ingrediente: 1 ardei roşu şi 1 ardei galben 150 g ciugerci champignon 100 g tăieţei transparenţi (asiatici) 2 linguri de ulei 100 g carne tocată de […]
Pachetele de primavara cu sos de soia din: pulpe de pui, ceapa, usturoi, morcovi, fasole, mazare, oua, sos de soia. Ingrediente: 1 pachet foi de plăcintă 2 pulpe de pui superioare 1 legătură ceapă verde 5 căţei de usturoi 2 morcovi 1 pumn fasole verde congelată 1 mână mazăre congelată 100 g fidea 2 ouă […]
Pachetele de primavara cu ghimbir din: carne tocata, ghimbir, praf de usturoi, faina, varza, morcovi, mazare, foi, ulei. Ingrediente: 450 carne tocată de porc o linguriţă ghimbir măcinat o lingurita praf de usturoi 2 linguri făină 2 linguri apă 200 g varză tocată 200 g morcovi raşi 100 g mazăre 8 foi pentru pachetele de […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Bun, bun