Carnaciori la gratar din: carnaciori de porc, ulei de masline, sos. Ingrediente: 12 bucati carnaciori proaspeti de porc 2 linguri ulei de masline sos pentru gratar Mod de preparare: Infige cârnăciorii pe 6 ţepuşe metalice şi fixează-i cu scobitori. Unge-i cu ulei şi frige-i la grătarul încins la temperatură potrivită 7 min pe fiecare […]
Ficat de vita la gratar cu busuioc si oregano
Ficat de vita la gratar cu busuioc si oregano din: ficat de vita, unt, maghiran, busuioc, oregano, sare. Ingrediente: 1 kg ficat vită sau pasăre 100 g unt maghiran busuioc oregano sare Mod de preparare: Speli ficatul de mai multe ori, până când apa rămâne curată. Îl tai în felii groase de 1,5-2 cm […]
Frigarui de creveti cu miere si busuioc
Frigarui de creveti cu miere si busuioc din: creveti, sos de soia, miere, bere neagra, zeama de lamaie, boia ite, busuioc. Ingrediente: 300 g creveti decorticati 2 linguri cu sos de soia 1 lingura cu miere 100 ml bere neagra zeama de lamaie boia iute busuioc Mod de preparare: Spală creveţii în apă rece […]
Ton la gratar pe pat de fasole verde
Ton la gratar pe pat de fasole verde din: fasole verde, file de ton, rosii, lamaie, ulei de masline, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 200 g fasole verde 4 bucăți file de ton 8 roșii 1 lămâie ulei de măsline pătrunjel proaspăt sare piper Mod de preparare: Se fierbe fasolea verde în apă cu sare […]
Ciuperci cu vinete si ardei la gratar
Ciuperci cu vinete si ardei la gratar din: ciuperci, vanata, ardei capia, ulei de masline, usturoi, otet de mere, cimbru. Ingrediente: 4 ciuperci mari 1 vanata mare 2 ardei capia pentru marinata: 100 ml ulei de masline 2 catei de usturoi, zdrobiti 2 lingurite otet de mere 1 lingurita de cimbru sau oregano uscat […]