Retete de sarbatoare: Peste umplut

Printeaza

O reteta delicioasa de peste umplut din: macrou, spanac, ceapa verde, usturoi, lamaie, malai, sare, piper si ulei.

Ingrediente:Peste umplut

  • 4 bucati de macrou
  • 500 g spanac
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1 lamaie
  • 3 linguri cu malai
  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Curăţă peştele şi stropeşte-l cu zeamă de lămâie. între timp, opăreşte spanacul, pune-l la scurs şi toacă-l mărunt.

Taie ceapa şi căleşte-o în puţin ulei încins. Adaugă usturoiul tăiat fideluţă şi spanacul. Pune un praf de sare şi de piper proaspăt măcinat şi ţine pe foc câteva minute, până se întrepătrund aromele.

Cu amestecul obţinut, umple peştii (prinde-i cu scobitori ca să nu iasă umplutura). Tăvăleşte-i prin mălai şi rumeneşte-i în ulei încins.

Peste umplut

Peste umplut

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.