Retete economice: Sote de legume
PrinteazaSote de legume din: dovlecei, ardei gras, morcov, ceapa uscata, ceapa verde, usturoi, sare, piper, patrunjel, ulei.
- 2 dovlecei
- un ardei gras roşu
- un morcov
- o ceapă uscată
- o legătură ceapă verde
- 3 căţei usturoi
- sare
- piper
- pătrunjel
- 2-3 linguri ulei
Mod de preparare:
Intr-o tigaie cu ulei se pun la călit usturoiul feliat şi ceapa uscată tocată.
După ce s-au înmuiat fără să se ardă, se adaugă morcovul ras si ceapa verde. Se presară sare.
Se amestecă, se lasă pe foc 2 minute si apoi se pun ardeiul fâşii si dovlecelul tăiat rondele.
Se ţine totul pe foc încă 5 minute, amestecând mereu. La final, se potriveşte de piper şi se pune pătrunjel.
Sote de legume
Pofta buna!