Retete economice: Sote de legume

Printeaza

Sote de legume din: dovlecei, ardei gras, morcov, ceapa uscata, ceapa verde, usturoi, sare, piper, patrunjel, ulei.

Ingrediente:Sote de legume

  • 2 dovlecei
  • un ardei gras roşu
  • un morcov
  • o ceapă uscată
  • o legătură ceapă verde
  • 3 căţei usturoi
  • sare
  • piper
  • pătrunjel
  • 2-3 linguri ulei

 

Mod de preparare:

Intr-o tigaie cu ulei se pun la călit usturoiul feliat şi ceapa uscată tocată.

După ce s-au înmuiat fără să se ardă, se adaugă morcovul ras si ceapa verde. Se presară sare.

Se amestecă, se lasă pe foc 2 minute si apoi se pun ardeiul fâşii si dovlecelul tăiat rondele.

Se ţine totul pe foc încă 5 minute, amestecând mereu. La final, se potriveşte de piper şi se pune pătrunjel.

 

Sote de legume

Sote de legume

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.