Retete exotice pentru mese festive: Banane cu jambon

Printeaza

Banane cu jambon din: banane, unt, ciuperci, oua, smantana, cascaval, lapte.

Ingrediente:Banane cu jambon

  • 6 banane
  • unt
  • 100 g ciuperci
  • 2 gălbenuşuri cu 100 ml smântână
  • 100 g caşcaval ras şi 100 ml lapte

 

Mod de preparare:

Se cojesc bananele şi se înveleşte fiecare cu câte o felie subţire de jambon. Se aşază una lângă alta într-un platou, care merge la cuptor, uns cu unt.

Ciupercile se taie lamele şi se pun peste banane. Se bat gălbenuşurile cu smântână, adugând caşcavalul ras şi laptele. Se varsă această cremă peste banane.

Se pune ici-colo câte o „nucă“ de unt şi se coc 15 minute la foc mijlociu.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.