Fasole Bătută – Tradiție și Savoare în Bucătăria Românească din: fasole boabe, ceapa, ulei de floarea soarelui, sare, piper, frunze de dafin, usturoi, boia dulce. Descoperiți rețeta autentică de fasole bătută, un preparat tradițional românesc cu o istorie bogată și o savoare inegalabilă. Această rețetă este nu doar un tribut adus bucătăriei românești, dar și […]
Retete: Fasole batuta cu usturoi
PrinteazaFasole batuta cu usturoi din: fasole uscată, ulei, usturoi, zarzavat de supă.
Ingrediente:
- 500 g fasole uscată
- ulei
- 2 căţei usturoi
- zarzavat de supă
Mod de preparare:
Se fierbe fasole uscată împreună cu zarzavatul. După aceea se strecoară şi se trece prin sită. Zeama nu se aruncă.
O punem apoi într-un castron unde începem să o amestecăm turnând câte puţin ulei.
Din când în când, mai adăugă şi puţină supă caldă sau zeamă în care au fiert fasoleai şi zarzavatul.
La final, punem puţină sare şi zeamă de usturoi pisat şi strecurat.
Pofta buna!
Rețetă de Fasole Bătută – Tradițională și Delicioasă!
Rețetă de Fasole Bătută – Tradițională și Delicioasă din: fasole alb uscata, usturoi, ulei de masline, patrunjel. Fasolea bătută este un preparat tradițional românesc, adesea servită ca aperitiv sau ca garnitură alături de mâncăruri tradiționale. Este cunoscută pentru textura sa cremoasă și gustul său unic, obținut din combinarea fasolei, usturoiului și uleiului de măsline. Ingrediente: […]
Fasole Bătută – Gustul autentic al bucătăriei tradiționale
Fasole Bătută – Gustul autentic al bucătăriei tradiționale din: fasole uscata, usturoi, ulei de masline, suc de lamaie, sare, piper, boia, apa. Ingrediente: 500g fasole uscată 2 căței de usturoi 2 linguri de ulei de măsline Sucul de la o lămâie 1 linguriță de sare 1/2 linguriță de piper negru măcinat 1/2 linguriță de […]
Pofta buna!