Fructele uscate se taie în bucăţele. Intr-o tigaie nonaderentă, se prăjeşte uşor miezul de nucă, până când degajă mirosul de nucă prăjită (atenţie, se ard foarte uşor).
Se amestecă arpacaşul, nuca, fructele uscate şi mierea într-un bol mai mare.
Dacă nu vi se pare suficient de dulce, mai adăugaţi miere.
Se serveşte pudrată cu nucă de cocos sau cu mult lapte cald.
Budincă de ciocolată și vanilie din: lapte, zahar, pudra de cacao, faina, extract de vanilie, sare, oua, unt. Acest desert este potrivit pentru ocazii speciale sau pentru momente de răsfăț personal. Poate fi servită caldă sau rece, cu o lingură de frișcă sau fructe proaspete deasupra. Ingrediente: 500 ml lapte 3 linguri de zahăr […]
Budincă cu Fructe de Pădure și Fulgi de Ovăz din: fulgi de ovaz, lapte, miere, extract de vanilie, fructe de padure, oua, sare, ulei. Ingrediente: 1 cană de fulgi de ovăz 2 căni de lapte (poate fi lapte de vacă, lapte vegetal sau apă) 2 linguri de miere sau sirop de arțar 1 linguriță de […]
Budincă de chia cu fructe proaspete din: seminte de chia, lapte, indulcitor, fructe. Semintele de chia sunt o sursă excelentă de nutrienți. Ele conțin o cantitate semnificativă de proteine, fibre, acizi grași omega-3, calciu, magneziu, fosfor și antioxidanți. Semintele de chia sunt bogate în acizi grași omega-3, în special acidul alfa-linolenic (ALA). Acești acizi grași sunt benefici […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.