Ciorba de vacuta in paine din: carne de vita, rosii, morcovi, ceapa, ardei grasi, ulei de floarea soarelui, sare, apa clocotita, cartofi, patrunjel, painici, ceapa verde, piper. Ingrediente: 500-700 g carne de vita 1 kg rosii zemoase 2 morcovi potriviti 1 ceapa mare 2 ardei grasi ulei de floarea soarelui sare 2 l apa clocotita […]
Ciorba de vacuta cu legume si bors de tarate din: pulpa de vacuta, suc de rosii, bors de tarate, ardei capia, morcovi, ceapa, radacina de patrunjel, radacina de telina. Ingrediente: 400 g pulpă de văcuță 200 ml suc de roșii 500 ml borș de tărâțe 2 ardei capia 2 morcovi 1 ceapă 1 pătrunjel rădăcină […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.