Retete gustoase: Ciorba de vacuta cu rozmarin

Printeaza

Ciorba de vacuta cu rozmarin din: suc de rosii, cartofi, ceapa, ardei, morcovi, radacina de telina, muschi de vita, sare, piper, rozmarin, ulei.

Ingrediente:Retete_gustoase_Ciorba_de_vacuta_cu_rozmarin

  • 1 litru suc de roşii
  • 4-5 cartofi
  • 1 ceapă
  • 2 ardei
  • 2 morcovi
  • 1 rădăcină de ţelină
  • 400 g muşchi de vită
  •  sare
  •  piper
  • 1 crenguta rozmarin
  • 2-3 lingurite ulei

 

Mod de preparare:

Se spală muşchiul de vită în 2-3 ape şi se pune să fiarbă în apă cu sare.

Se spumează până se limpezeşte zeama. Zarzavaturile se curăţă, se spală şi se pun să fiarbă întregi împreună cu muşchiul de vită.

După ce au fiert, se scot în sită şi se lasă câteva minute să se răcească.

Ceapa şi ardeii se separă de celelalte legume şi se aruncă, iar restul se taie cubuleţe şi se pun în zeama în care au fiert.

Muşchiul de vită se taie şi el cubuleţe şi se pune peste zarzavaturile din ciorbă.

Se adaugă şi sucul de roşii şi se lasă la fiert aproximativ 30 de minute.

Se condimentează cu sare şi piper, după preferinţă, şi se serveşte ornată cu crenguţe de rozmarin.

Ciorba de vacuta cu rozmarin

Retete_gustoase_Ciorba_de_vacuta_cu_rozmarin

Pofta buna!

 

 

 

 


poate te intereseaza si:

Ciorba de vacuta cu legume in paine

Ciorba de vacuta in paine

Ciorba de vacuta in paine din: carne de vita, rosii, morcovi, ceapa, ardei grasi, ulei de floarea soarelui, sare, apa clocotita, cartofi, patrunjel, painici, ceapa verde, piper. Ingrediente: 500-700 g carne de vita 1 kg rosii zemoase 2 morcovi potriviti 1 ceapa mare 2 ardei grasi ulei de floarea soarelui sare 2 l apa clocotita […]

 

Ciorba de vacuta cu tarhon si leustean

Ciorba de vacuta cu legume si bors de tarate

Ciorba de vacuta cu legume si bors de tarate din: pulpa de vacuta, suc de rosii, bors de tarate, ardei capia, morcovi, ceapa, radacina de patrunjel, radacina de telina. Ingrediente: 400 g pulpă de văcuță 200 ml suc de roșii 500 ml borș de tărâțe 2 ardei capia 2 morcovi 1 ceapă 1 pătrunjel rădăcină […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.