Retete gustoase: Peste umplut
PrinteazaPeste umplut din: pesti, ceapa, orez, supa de legume, stafide, paine, patrunjel, lamaie, ulei, sare si piper.
- 2-3 pesti
- 4 cepe
- 1 cescuta cu orez
- 2 cescute supa de legume/peste
- 50 g stafide
- 1 felie de paine
- 1 legatura de patrunjel
- 1 lamaie
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Curăţă peştele, stropeşte-l cu puţină zeamă de lămâie şi condimentează-l cu sare. Căleşte ceapa în ulei. Adaugă orezul ales şi spălat, după care stinge cu supa de legume şi lasă să se înăbuşe 15-20 de minute. După ce s-a răcorit, adaugă pâinea înmuiată şi stoarsă bine, stafidele si verdeata tocata fin.
Umple pestii si asaza-i intr-o tava. Cresteaza-i pe lateral, din loc in loc si pune in fiecare crestatura cate o felie de lamaie. Stropeste-i cu ulei si lasa la cuptor 30-40 de minute.
Peste umplut
Pofta buna!