Retete gustoase: Peste umplut

Printeaza

Peste umplut din: pesti, ceapa, orez, supa de legume, stafide, paine, patrunjel, lamaie, ulei, sare si piper.

Ingrediente:Peste_umplut

  • 2-3 pesti
  • 4 cepe
  • 1 cescuta cu orez
  • 2 cescute supa de legume/peste
  • 50 g stafide
  • 1 felie de paine
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 lamaie
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţă peştele, stropeşte-l cu puţină zeamă de lămâie şi condimentează-l cu sare. Căleşte ceapa în ulei. Adaugă orezul ales şi spălat, după care stinge cu supa de legume şi lasă să se înăbuşe 15-20 de minute. După ce s-a răcorit, adaugă pâinea înmuiată şi stoarsă bine, stafidele si verdeata tocata fin.

Umple pestii si asaza-i intr-o tava. Cresteaza-i pe lateral, din loc in loc si pune in fiecare crestatura cate o felie de lamaie. Stropeste-i cu ulei si lasa la cuptor 30-40 de minute.

Peste umplut

Peste_umplut

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.