Retete gustoase: Pulpa de porc la cuptor

Printeaza

Pulpa de porc la cuptor din: pulpa de porc cu os, bere, miere, ketchup, boia dulce, patrunjel.

Ingrediente:Retete_gustoase_pulpa_de_porc_la_cuptor

  • 2,1 kg pulpă de porc cu os
  • 330 ml bere
  • 4 linguri miere
  • 4 linguri ketchup
  • 4 linguri boia dulce
  • 1 lingură pătrunjel proaspat, tocat

 

Mod de preparare:

Încinge cuptorul la semnul 3/170°C. În tava de friptură pune carnea, berea şi apa cât să ajunga la trei sferturi din tavă.

Acoperă cu folie de aluminiu şi dă la cuptor 4 ore, întorcând carnea frecvent.

Pune carnea deoparte din tava şi toarnă lichidul într-un recipient.

Decupeaza şoriciul de pe pulpa de porc şi crestează-l în linii în diagonală.

Combină mierea, ketchup-ul, boiaua, pătrunjelul şi unge friptura uniform.

Pune din nou friptura în tava şi dă din nou la cuptor 5 minute ca să se glazureze.

Pulpa de porc la cuptor

Retete_gustoase_pulpa_de_porc_la_cuptor

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Pulpa de porc cu sos de rosii si ciuperci

Pulpa de porc cu sos de rosii si ciuperci

Pulpa de porc cu sos de rosii si ciuperci din: pulpa de porc, lamai, rosii, ciuperci, ulei de floarea soarelui, sare si piper. Ingrediente: 500 g pulpa de porc 2 lamai 400 g rosii cherry 340 g ciuperci taiate 50 ml ulei sare piper   Mod de preparare: Pulpa de porc se taie fâşii şi se […]

Pulpa de porc cu salata de rosii

Pulpa de porc cu salata de rosii

Pulpa de porc cu salata de rosii din: pulpa de porc, usturoi, sare, piper, chili, bulion, rosii si castraveti. Ingrediente: 1 bucata pulpa de porc aproximativ 2 kg 1 capatana usturoi sare piper chili bulion 3 rosii 4 castraveti   Mod de preparare: Se cresteaza pulpa de porc, se sarea si pipereaza e ambele parti, se […]

 

Pulpa de porc marinata la cuptor

Pulpa de porc marinata la cuptor din: pulpa de porc, ceapa, ghimbir, ananas, cuisoare, suc de portocale, otet, miere, scortisoara. Ingrediente: o pulpă de porc fără os Pentru marinată: 3 cepe 20 g ghimbir proaspăt 2 felii ananas 10 cuişoare 500 ml suc de portocale 50 ml oţet 200 g miere o linguriţă scorţişoară o linguriţă […]

retete

Pastrama din pulpa de porc

Pastrama din pulpa de porc din: pulpa de porc, usturoi, sare, piper, boia, zahar. Ingrediente: 2 kg pulpă de porc 3 linguri sare 2 căţei de usturoi câte 1 lingură piper boia dulce zahăr 1 linguriţă azotat de sodiu 2,5 l apă   Mod de preparare: Se taie carnea felii lungi şi se pun într-un […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.