Pulpa de porc cu sos de rosii si ciuperci din: pulpa de porc, lamai, rosii, ciuperci, ulei de floarea soarelui, sare si piper. Ingrediente: 500 g pulpa de porc 2 lamai 400 g rosii cherry 340 g ciuperci taiate 50 ml ulei sare piper Mod de preparare: Pulpa de porc se taie fâşii şi se […]
Retete gustoase: Pulpa de porc la cuptor
PrinteazaPulpa de porc la cuptor din: pulpa de porc cu os, bere, miere, ketchup, boia dulce, patrunjel.
- 2,1 kg pulpă de porc cu os
- 330 ml bere
- 4 linguri miere
- 4 linguri ketchup
- 4 linguri boia dulce
- 1 lingură pătrunjel proaspat, tocat
Mod de preparare:
Încinge cuptorul la semnul 3/170°C. În tava de friptură pune carnea, berea şi apa cât să ajunga la trei sferturi din tavă.
Acoperă cu folie de aluminiu şi dă la cuptor 4 ore, întorcând carnea frecvent.
Pune carnea deoparte din tava şi toarnă lichidul într-un recipient.
Decupeaza şoriciul de pe pulpa de porc şi crestează-l în linii în diagonală.
Combină mierea, ketchup-ul, boiaua, pătrunjelul şi unge friptura uniform.
Pune din nou friptura în tava şi dă din nou la cuptor 5 minute ca să se glazureze.
Pulpa de porc la cuptor
Pofta buna!
poate iti place si:
Pulpa de porc cu salata de rosii
Pulpa de porc cu salata de rosii din: pulpa de porc, usturoi, sare, piper, chili, bulion, rosii si castraveti. Ingrediente: 1 bucata pulpa de porc aproximativ 2 kg 1 capatana usturoi sare piper chili bulion 3 rosii 4 castraveti Mod de preparare: Se cresteaza pulpa de porc, se sarea si pipereaza e ambele parti, se […]
Pulpa de porc marinata la cuptor
Pulpa de porc marinata la cuptor din: pulpa de porc, ceapa, ghimbir, ananas, cuisoare, suc de portocale, otet, miere, scortisoara. Ingrediente: o pulpă de porc fără os Pentru marinată: 3 cepe 20 g ghimbir proaspăt 2 felii ananas 10 cuişoare 500 ml suc de portocale 50 ml oţet 200 g miere o linguriţă scorţişoară o linguriţă […]
Pastrama din pulpa de porc
Pastrama din pulpa de porc din: pulpa de porc, usturoi, sare, piper, boia, zahar. Ingrediente: 2 kg pulpă de porc 3 linguri sare 2 căţei de usturoi câte 1 lingură piper boia dulce zahăr 1 linguriţă azotat de sodiu 2,5 l apă Mod de preparare: Se taie carnea felii lungi şi se pun într-un […]
Pofta buna!