Retete internationale: Saganaki
PrinteazaO reteta delicioasa de saganaki cu: branza, ceapa, rosie, ardei gras, ardei iute, masline negre, ulei de masline, sare, piper, rozmarin.
- o felie de brânză feta mai groasă
- o rondea de ceapă
- 1-2 felii de roşie
- 2 felii de ardei gras
- câteva rondele de ardei iute
- 3-4 măsline negre
- 2 linguri cu ulei de măsline
- sare
- piper
- rozmarin
Mod de preparare :
Se aseaza brânza într-o tavă tapetată cu folie de aluminiu, se aşază deasupra ceapa, feliile de roşii, rondelele de ardei gras şi se presară ardeiul iute.
Se condimentează, se presară rozmarin, măslinele şi se toarnă uleiul de măsline. Se împachetează şi se coace câteva minute în cuptorul încins.
Saganaki
Pofta buna!