Retete internationale: Supă minestrone
PrinteazaRetete internationale: Supă minestrone din: fasole alba, morcovi, telina, rosii, cimbru, supa de legume, fasole verde, paste, sare, piper, busuioc si parmezan.
Ingrediente:
- 1 conserva mica de fasole alba
- 2 morcovi
- 2 legatura de telina (verdeata)
- 2 rosii
- 2 linguri cimbru
- 500 ml supa de legume
- 150 g fasole verde
- 100 g paste tip penne
- sare
- piper macinat
- 2 linguri busuioc tocat
- 1 lingura parmezan ras
Mod de preparare:
Pastele se fierb în apă sărată, conform indicaţiilor de pe pachet, după care se scot şi se lasă să se scurgă de apă.
Fasolea albă se lasă să se scurgă de apă. Morcovii se taie felii. Ţelina se toacă mărunt. Roşiile se spală şi toacă foarte fin.
Supa de legume se încălzeşte, se adaugă morcovii, ţelina, roşiile, fasolea verde şi cimbrul şi se lasă 10-15 minute la foc mic.
Spre sfârşit, se pun şi fasolea albă şi pastele. Supa se dă cu sare şi piper şi se asezonează cu busuioc şi parmezan ras.
Retete internationale: Supă minestrone
Pofta buna!
Supa minestrone e una din preferatele mele
Am mancat supa din asta