Retete israeliene: caved scazut

Printeaza

Retete israeliene: caved scazut din: ficatei de pui, ceapa, castraveti, oua, ulei, sare, piper, boia.

Ingrediente:Retete_israeliene_caved_scazut

  • 600 g ficăţei de pui
  • 200 g ceapă
  • 100 g castraveţi muraţi
  • 5 ouă
  • 30 ml ulei
  • sare
  • piper măcinat
  • boia dulce

 

Mod de preparare:

Fierbi ouăle tari, le cureţi de coajă şi le feliezi. Speli ficăţeii şi îi scurgi bine de apă, apoi o treime din aceştia îi pui într-o tavă, presari sare, piper şi boia, adaugi puţină apă şi îi coci în cuptor, circa 10 minute, la 180 de grade Celsius.

Cureţi ceapa, o tar julien, după care o pui la călit într-o tigaie cu ulei. Adaugi şi ceilalţi ficăţei, iar când s-au călit, pui feliile de ouă, oprind câteva pentru ornat.

Compoziţia de ceapă, ficat şi ouă o treci prin maşina de tocat sau o zdrobeşti, apoi o condimentezi şi amesteci bine.

Pui compoziţia în diferite forme şi ornezi cu felii de ouă, castraveţi muraţi şi ficăţeii copţi.

Retete israeliene: caved scazut

Retete_israeliene_caved_scazut

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Nu am mai auzit de o reteta de genul asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.