Cotlete de Porc cu Glazură de Hrean: O Rețetă Picantă și Plină de Gust. Hreanul, cu aroma sa intensă și ușor picantă, conferă o dimensiune nouă suculenței cărnii de porc, transformând o cină obișnuită într-o experiență culinară memorabilă. Ingrediente Cotlete de porc: 4 cotlete, de preferat cu os, pentru mai multă aromă. Hrean ras: 3 […]
Retete israeliene: caved scazut
PrinteazaRetete israeliene: caved scazut din: ficatei de pui, ceapa, castraveti, oua, ulei, sare, piper, boia.
Ingrediente:
- 600 g ficăţei de pui
- 200 g ceapă
- 100 g castraveţi muraţi
- 5 ouă
- 30 ml ulei
- sare
- piper măcinat
- boia dulce
Mod de preparare:
Fierbi ouăle tari, le cureţi de coajă şi le feliezi. Speli ficăţeii şi îi scurgi bine de apă, apoi o treime din aceştia îi pui într-o tavă, presari sare, piper şi boia, adaugi puţină apă şi îi coci în cuptor, circa 10 minute, la 180 de grade Celsius.
Cureţi ceapa, o tar julien, după care o pui la călit într-o tigaie cu ulei. Adaugi şi ceilalţi ficăţei, iar când s-au călit, pui feliile de ouă, oprind câteva pentru ornat.
Compoziţia de ceapă, ficat şi ouă o treci prin maşina de tocat sau o zdrobeşti, apoi o condimentezi şi amesteci bine.
Pui compoziţia în diferite forme şi ornezi cu felii de ouă, castraveţi muraţi şi ficăţeii copţi.
Retete israeliene: caved scazut
Pofta buna!
Sirop de anghinare pentru digestie
Sirop de anghinare pentru digestie: Remediu natural pentru stimularea funcțiilor digestive. Anghinarea (Cynara scolymus) este cunoscută pentru proprietățile sale hepatoprotectoare și stimulatoare ale digestiei. Siropul de anghinare ajută la reglarea secrețiilor biliare, susține sănătatea ficatului și îmbunătățește procesul digestiv, fiind un remediu natural eficient împotriva balonării și disconfortului abdominal. Ingrediente 500 g frunze proaspete sau […]
Nu am mai auzit de o reteta de genul asta