Retete pofticioase de dulceturi pentru familia ta
PrinteazaPentru ca toamna a venit cu o bogatie de culori oferite de fructele proaspete, camara noastra cere sa fie umpluta cu cele mai gustoase conserve. Fie ca vreti sa preparati gemuri, dulceturi sau compoturi, aici veti gasi sfaturi si retete utile privind conservarea fructelor preferate.
Dulceaţă de ardei iute
Dulceata de piersici cu lamaie
Dulceata de ghimbir
Dulceata de ghimbir din: radacina de ghimbir, mar, zahar, apa. Ingrediente: 500 g radacina de ghimbir curata 1 mar 250 g zahar 250 ml apa Mod de preparare: Ghimbirul curăţat îl tai după preferinţă. La fel procedezi şi cu mărul. Pui într-un vas ghimbirul, zahărul mărul şi apa. Aşezi la fiert, la foc mic,…
Dulceaţă de fructe de pădure asortate
Dulceata de caise si capsune
Dulceata de caise si capsune din: capsune, caise, zahar, gelfix. Ingrediente: 1 kg căpșune 1 kg caise 1 kg zahăr 1 plic Gelfix extra Mod de preparare: Speli fructele și le lași să se scurgă în strecurătoare. Îndepărtezi codițele căpșunelor și sâmburii caiselor, pe care apoi le tai în cubulețe. Într-o cratiță emailată cu…