Retete romanesti: Bulz

Printeaza

Bulz din: malai, branza de burduf, sare.

Ingrediente:Bulz

  • 250 g mălai cu fierbere rapidă
  • 250 g brânză de burduf sau caş frământat
  • sare

 

Mod de preparare:

Se pune apă cu sare la fiert Şi, când clocoteste, se pune mălaiul.

Se amestecă, se lasă la fiert pentru a obtine o mămăligă putin apoasă si apoi se lasă să se răcească în totalitate.

Din mămăligă se iau chăti de mărimea unei portocale, se modelează în căusul palnrei, se pune brânză si se modelează din nou intre palme pentru a acoperi brânza.

Se aşază pe grătarul fierbinte si se lasă 10-15 minute până se rumeneste frumos, pe toate părtile.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.