Retete de Sarbatoare: Cotlet de porc cu ardei gras si chilli

Printeaza

O reteta delicioasa de cotlet de porc cu ardei gras si chilli din: cotlet de porc, ardei gras, ceapa, sos chilli, suc de rosii, ulei de masline, sare si piper.

Ingrediente:Retete_de_Sarbatoare_Cotlet_de_porc_cu_ardei_gras_si_chilli

  • 1 kg cotlet de porc
  • 0,5 kg ardei gras (taiat jullienne)
  • 200 g ceapa alba (taiata pestisori)
  • 50 g sos chilli
  • 50 ml vin alb
  • 100 ml suc de rosii
  • 100 ml ulei de masline
  • sare, piper

 

Mod de preparare:

Cotletele de porc se prajesc in ulei pe ambele parti, apoi se scot pe o tava.

Intr-o tigaie se calesc ardeiul si ceapa dupa care se adauga sosul chilli si sucul de rosii.

Se mai lasa pe foc inca 2-3 minute si apoi se adauga peste cotletele de porc.

Totul se introduce in cuptorul incins la 180°C pentru aproximativ 10-12 minute.

Se serveste cu orez.

Cotlet de porc cu ardei gras si chilli

Retete_de_Sarbatoare_Cotlet_de_porc_cu_ardei_gras_si_chilli

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.