Retete de Sarbatoare: Cotlet de porc cu sos de zmeura
PrinteazaO reteta delicioasa de cotlet de porc cu sos de zmeura din: cotlete de porc, smantana, usturoi, ceapa verde, zmeura, piper, concentrat de carne de vita, sos de soia si sare.
- cotlete de porc 800 g
- smântâna lichida 30 ml
- usturoi 2 g
- ceapa verde 5 g
- zmeura 100 g
- piper dupa gust
- concentrat de carne de vita 9g
- sos de soia 5 ml
- sare dupa gust
Mod de preparare:
Cotletele se condimenteaza cu sare si piper si se gatesc pe gratarul încins.
Separat se caleste ceapa verde, peste care adaugam sosul de soia, concentratul de carne si zmeura, care în prealabil a fost amestecata cu smântâna lichida.
Sosul se mentine pe foc timp de 5 minute, se blendeaza si se serveste împreuna cu carnea.
Cotlet de porc cu sos de zmeura
Pofta buna!