Retete de Sarbatoare: Cotlet de porc cu sos de zmeura

Printeaza

O reteta delicioasa de cotlet de porc cu sos de zmeura din: cotlete de porc, smantana, usturoi, ceapa verde, zmeura, piper, concentrat de carne de vita, sos de soia si sare.

Ingrediente:Retete_de_Sarbatoare_Cotlet_de_porc_cu_sos_de_zmeura

  • cotlete de porc 800 g
  • smântâna lichida 30 ml
  • usturoi 2 g
  • ceapa verde 5 g
  • zmeura 100 g
  • piper dupa gust
  • concentrat de carne de vita 9g
  • sos de soia 5 ml
  • sare dupa gust

 

Mod de preparare:

Cotletele se condimenteaza cu sare si piper si se gatesc pe gratarul încins.

Separat se caleste ceapa verde, peste care adaugam sosul de soia, concentratul de carne si zmeura, care în prealabil a fost amestecata cu smântâna lichida.

Sosul se mentine pe foc timp de 5 minute, se blendeaza si se serveste împreuna cu carnea.

Cotlet de porc cu sos de zmeura

Retete_de_Sarbatoare_Cotlet_de_porc_cu_sos_de_zmeura

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.