Retete de Sarbatoare: Cotlet de porc la tigaie cu sos

Printeaza

O reteta delicioasa de cotlet de porc la tigaie cu sos de mustar din: cotlet de porc, unt, smantana, fond de vita, mustar, sare si piper.

Ingrediente:Retete_de_Sarbatoare_Cotlet_de_porc_la_tigaie_cu_sos

  • cotlet de porc fara os 800 g
  • unt 50 g
  • smântâna lichida 60 ml
  • fond de vita 130 ml
  • mustar 30 g
  • sare si piper dupa gust

 

Mod de preparare:

Se încinge tigaia cu unt, cotletele se condimenteaza cu sare si piper si se coloreaza în tigaia încinsa.

Separat amestecam mustarul cu fondul de vita
iar compozitia rezultata o adaugam peste carne.

Sosul si carnea se fierb timp de 2 minute, dupa care scoatem carnea separat pe un platou cald, iar în jiul rezultat se omogenizeaza smântâna.

Sosul rezultat se mentine pe foc înca 5 minute, acesta fiind servit pe bucatile de carne.

Cotlet de porc la tigaie cu sos de mustar

Retete_de_Sarbatoare_Cotlet_de_porc_la_tigaie_cu_sos

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.