Retete de Sarbatoare: Friptură de gască

Printeaza

O reteta simpla de friptura de gasca din: gasca, varza, mere, cartofi, ceapa, chimion, otet si sare.

Ingrediente:Retete_de_Sarbatoare_Friptura_de_gasca

  • 1 gâscă (cca 1,25 kg)
  • 600 gr varză
  • 80 gr mere
  • 80 gr cartofi
  • 1 ceapă
  • chimion
  • otet
  • sare

 

Mod de preparare:

Gasca afumată şi spălată o tăiem bucăţi (porţii), presărăm chimion, o punem în vas pe ceapa mărunt tocată şi o fierbem.

Varza rasă sau tăiată ca tăiteii si cartofii curăţaţi si tăiaţi şi merele le amestecăm cu carnea.

Condimentăm cu oţet şi fri­gem până când este gata.

Se ser­veşte cu găluşti de franzelă sau cu găluşti de cartofi.

Friptură de gască

Retete_de_Sarbatoare_Friptura_de_gasca

Poftă bună!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.