Retete de Sarbatoare: Medalion de porc cu sos de mustar

Printeaza

O reteta gustoasa de medalion de porc din: cotlete  de porc, mustar, lapte, unt, ou, piper, sare.

Ingrediente:Retete_de_Sarbatoare_Medalion_de_porc_cu_sos_de_mustar

  • 1 kg cotlete de porc fără os
  • 100 mi muştar
  • 50 mi lapte
  • 50 g unt
  • 1 ou
  • piper
  • sare

Mod de preparare:

Se asezonează carnea cu sare şi piper şi se frige pe grătarul bine încins, câte 15 minute pe fiecare parte.

Se prepară sosul: se topeşte untul, se adaugă muştarul şi apoi oul şi se amestecă energic pentru a nu se lipi.

Se condimentează cu sare şi se toarnă laptele.  Se dă de pe foc şi se toarnă peste cotletul de porc fierbinte.

Se serveşte cu garnitură de cartofi copţi.

Medalion de porc cu sos de mustar

Retete_de_Sarbatoare_Medalion_de_porc_cu_sos_de_mustar

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.