Retete de Sarbatoare: Muşchi în crustă aromatică
PrinteazaO reteta delicioasa de muschi in crusta aromatica din: muschi de porc, cimbru, oregano, boabe de mustar, ardei iute, piper, ulei, vin alb sec si sare.
- 1 muschi de porc
- 2 lingurite cu cimbru
- 2 lingurite cu oregano
- 4 linguri cu boabe de mustar
- 1 ardei iute rosu
- 1/2 lingurita cu piper macinat
- 3 linguri cu ulei
- 3 linguri cu vin alb sec
- sare
Mod de preparare:
Sărează muşchiul de porc şi tăvăleşte-l bine printr-un amestec de condimente, boabe de muştar şi ardei iute tăiat foarte mărunt.
Pune-l într-o tavă şi adaugă toată cantitatea de ulei.
Pune peste tavă o folie de aluminiu şi lasă la cuptor aproximativ 10 minute.
îndepărtează folia de aluminiu şi adaugă cele 3 linguri cu vin.
Mai lasă la cuptor până când se rumeneşte carnea.
Din când în când, stropeşte-o cu sosul din tavă.
Taie muşchiul felii şi serveşte-l cu sos de muştar şi salată de murături.
Muşchi în crustă aromatică
Pofta buna!