Retete savuroase de placinte

Printeaza

Am adunat pentru voi cateva moduri de preparare a placintei pentru ca munca ta in bucatarie sa fie apreciata de cei dragi.

Retete_de_placinta_4.

Placinta cu dovlecei si ciuperci

Placinta_cu_dovlecei_si_ciuperciPlacinta cu dovlecei si ciuperci din: faina, sare, drojdie, dovlecel, ceapa, ciuperci, ulei, condiment, marar. Ingrediente: pentru aluat: 300 g faina 1 praf de sare 10 g drojdie pentru umplutura: 1 dovlecel 1 ceapa 4 ciuperci 20 ml ulei condiment de legume marar uscat   Mod de preparare: Faci aluatul din drojdie, apă călduţă, făină…Read more »

Placinta cu mure si migdale

Placinta_cu_mure_si_migdalePlacinta cu mure si migdale din: faina, unt, zahar, sare, coaja de lamaie, mure, biscuiti cu unt, migdale, zahar vanilat, coaja de lamaie. Ingrediente: pentru aluat: 150 g faina alba 75 g unt 6 linguri zahar 1 praf de sare coaja rasa de la 1/2 lamaie pentru umplutura: 500 g mure 100 g zahar 100…Read more »

Plăcintă de cartofi

Placinta_de_cartofi.pngO reteta delicioasa de placinta cu: cartofi, oua, smantana, telemea de oi, faina, unt, sare. Ingrediente: 5 cartofi 5 ouă 200 ml smântână groasă 4 linguri telemea de oi rasă 2 linguri făină 4 linguri unt sare   Mod de preparare: Speli cartofii, îi fierbi întregi, cu coajă cu tot, în apă cu sare. Ii…Read more »

Placinta cu branza telemea, morcovi si spaghete

Placinta_cu_branza_telemea_morcovi_si_spaghetePlacinta cu branza telemea, morcovi si spaghete din: spaghete, branza telemea, unt, oua, morcovi, sare. Ingrediente: 200 g spaghete 400 g brânză telemea 100 g unt 4 ouă 2 morcovi sare   Mod de preparare: Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Se limpezesc în apă rece și se lasă la scurs. Se fierb…Read more »

Plăcintă cu brânză şi mălai

Placinta_cu_brânza_si_malaiPlăcintă cu brânză şi mălai din: faina, unt, apa, drojdie, smantana, branza telemea, branza de burduf, oua, lamaie, malai, sare, legume de sezon. Ingrediente: 500 g faina un pachet unt 250 ml apa 20 g drojdie 150 ml smantana 500 g branza telemea 200 g branza de burduf 5 oua o lamaie 100 g malai…Read more »

Placinta haiduceasca cu ficat de vita si carne tocata

Placinta_haiduceasca_cu_ficat_de_vita_si_carne_tocataPlacinta haiduceasca cu ficat de vita si carne tocata din: lapte, aluat, ficat de vita, carne tocata de vita, pesmet, usturoi, ulei de floarea soarelui, ou, sare, piper. Ingrediente: 300 ml lapte 500 g aluat foitaj 200 g ficat de vită sau de porc 200 g carne tocată de vită 2-3 linguri pesmet 2 căței…Read more »

Plăcintă cu arpacaş şi verdeaţă

Placinta_cu_arpacas_si_verdeataPlăcintă cu arpacaş şi verdeaţă din: faina, apa, drojdie uscata, arpacas, branza de vaci, branza telemea, oua, fenicul, ceapa verde, seminte de floarea soarelui, seminte de dovleac, sare, piper. Ingrediente: 500 g faina apa 7 g drojdie uscata 100 g arpacas 300 g branza de vaci 100 g branza telemea 3 oua un fenicul o…Read more »

Placinta cu ficat si carne

Placinta_cu_ficat_si_carnePlacinta cu ficat si carne din: ulei, apa, sare, faina, ficat de vita, ceapa, carna de vita, morcovi, marar, cimbru, sare, orez, faina, ulei. Ingrediente: Pentru aluat 50 ml ulei 100 ml apă 1 praf de sare făină cât cuprinde Pentru umplutură 1 kg ficat de vită 3 cepe 3 ouă 200 g carne slabă…Read more »

Placinta cu piept de pui

Placinta_cu_pui.pngO reteta delicioasa de placinta cu: piept de pui, ceapa, foi de placinta, ciuperci, rosii, ulei, oua, smantana, rozmarin, unt, sare, piper Ingrediente: 1 kg piept de pui 2 cepe 1 pachet foi de plăcintă 500 g ciuperci champignon 2 roşii 3 linguri ulei 4 ouă 1 lingură smântână 1 linguriţă rozmarin uscat 50 g…Read more »

Plăcintă cu portocale

Placinta_cu_portocalePlăcintă cu portocale din: faina, unt, smantana, oua, otet, sare, mere, portocale, zahar tos, zahar vanilinat, seminte de dovleac, pudra de cuisoare. Ingrediente: 500 g faina 250 g unt 150 g smantana doua oua o lingura cu otet un varf de lingurita cu sare 3 mere 5 portocale 150 g zahar tos doua pliculete cu…Read more »

Placinte cu branza, rosii si usturoi

Placinte_cu_branza_rosii_si_usturoiPlacinte cu branza, rosii si usturoi din: faina, apa, ulei, zahar, sare, branza telemea, rosii, usturoi, sare, marar. Ingrediente: pentru aluat: 3 1/2 pahare faina 1 lingura apa fiarta 4 linguri ulei 1 lingurita zahar 1 lingurita sare pentru umplutura: 200 g branza telemea 3-4 rosii usturoi dupa gust sare marar   Mod de preparare:…Read more »

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.