Retete savuroase: Pui tandoori

Printeaza

O reteta delicioasa de pui cu: iaurt, ardei iute, coriandru, chimion, pasta de usturoi, ghimbir, mustar, lamaie, unt, sare.

Ingrediente:

  • 500 g pulpe de pui
  • 200 ml iaurt
  • câte o lingură de ardei iute pudră
  • coriandru
  • chimion
  • pastă de usturoi şi de ghimbir
  • câte o jumătate de lingură cu muştar
  • o lămâie
  • unt topit
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Intr-un vas se omoge­nizează iaurtul, o lingură cu unt topit şi una cu zeamă de lămâie, împreună cu toate condimentele. în această com­poziţie se marinează pulpele de pui timp de 4-5 ore.

Pulpele se frig pe grătar, având grijă să se ungă cu puţin unt topit. Când sunt gata se aşază pe un grătar şi se decorează cu inele de ceapă şi feli de lămâie (sau coajă de lămâie).

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. O singura data am mancat pui tandoori si mi s-a parut bestial

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.