Retete savuroase: Pui tandoori
PrinteazaO reteta delicioasa de pui cu: iaurt, ardei iute, coriandru, chimion, pasta de usturoi, ghimbir, mustar, lamaie, unt, sare.
Ingrediente:
- 500 g pulpe de pui
- 200 ml iaurt
- câte o lingură de ardei iute pudră
- coriandru
- chimion
- pastă de usturoi şi de ghimbir
- câte o jumătate de lingură cu muştar
- o lămâie
- unt topit
- sare
Mod de preparare:
Intr-un vas se omogenizează iaurtul, o lingură cu unt topit şi una cu zeamă de lămâie, împreună cu toate condimentele. în această compoziţie se marinează pulpele de pui timp de 4-5 ore.
Pulpele se frig pe grătar, având grijă să se ungă cu puţin unt topit. Când sunt gata se aşază pe un grătar şi se decorează cu inele de ceapă şi feli de lămâie (sau coajă de lămâie).
Pofta buna!
O singura data am mancat pui tandoori si mi s-a parut bestial